Home » Uncategorized @sr » Почели радови на чишћењу оборинске канализације

Почели радови на чишћењу оборинске канализације

У склопу редовног одржавања оборинске канализације, у урбаном подручју општине Власеница почели су радови на чишћењу сливника и сливничких прикључака оборинске канализације, и то у улицама: Светосавска, Краља Петра, Романијска и Илије Бирчанина. У Одјељењу за просторно уређење и стамбено – комуналне послове кажу да ће у оквиру ових активности бити прочишћено 60 сливника и 20 шахтова оборинске канализације, као и дио канализације.

Како у претходном периоду није вршено редовно одржавање оборинске канализације, током година усљед падавина дошло је до зачепљења сливника.  У надлежном одјељењу кажу да неочишћени решеткасти одводи и наталожени отпад у сливницима стварају проблем, јер након кише вода не отиче, већ се задржава на улицама.

Извођач радова је „Хемо – прал“ д.о.о. Модрича, а инвеститор Општина Власеница. Радови ће бити завршени сутра.

У склопу редовног одржавања оборинске канализације, у урбаном подручју општине Власеница почели су радови на чишћењу сливника и сливничких прикључака оборинске канализације, и то у улицама: Светосавска, Краља Петра, Романијска и Илије Бирчанина. У Одјељењу за просторно уређење и стамбено - комуналне послове кажу да ће у оквиру ових активности бити прочишћено 60 сливника и 20 шахтова оборинске канализације, као и дио канализације. Како у претходном периоду није вршено редовно одржавање оборинске канализације, током година усљед падавина дошло је до зачепљења сливника.  У надлежном одјељењу кажу да неочишћени решеткасти одводи и наталожени отпад у сливницима стварају проблем, јер након кише вода не отиче, већ се задржава на…

Review Overview

User Rating: Be the first one !