Home » Спорт » Одржана брдска ауто – трка „Власеница 2017“, Салих Љубијанкић укупни побједник

Одржана брдска ауто – трка „Власеница 2017“, Салих Љубијанкић укупни побједник

У Власеници је данас одржана брдска ауто-трка „Власеница 2017“, која је бодована за шампионат БиХ и Отворено првенство Републике Српске.

У генералном пласману, најбоље вријеме имао је Салих Љубијанкић из АК „Цазин“, који је након двије вожње на стази дугачкој 6.950 метара, возећи „хонду сивик“, забиљежио најбољи резултат.

Друго мјесто припало је Ђелми Ђани из АМК „Сунце“ из Јабланице, који је управљао „реноом клио“, док је треће мјесто заузео Нихад Сеферагић из АМК „Ауто-спорт“ из Цазина, возећи „фолксваген поло“.

Возио је укупно 21 учесник, из 13 клубова из БиХ, а најуспјешнији у тимској конкуренцији био је бањалучки АК „Кранкшафт“. У седам класа, колико се данас возило, прва мјеста заузели су: Дане Миленовић (АК „Спин“ Сарајево), Милан Стојнић (АК „Цранксхафт“ Бања Лука), Харун Хаџић (АК „АрцРацинг“ Сарајево), Дејан Татић (АК „Цранксхафт“ Бања Лука), Јасмин Хрнић (АК „Цранксхафт“ Бања Лука), Салих Љубијанкић (АК „Цазин“ Цазин) и Санел Ћехић (АМК „Про Дриве“ Велика Кладуша).

Трку је отворио начелник општине Мирослав Краљевић, а присуствовао јој је и министар саобраћаја и веза у Влади Републике Српске Неђо Трнинић, који је новинарима изјавио да је задовољан што се на овај начин одржава вишегодишња традиција организовања ауто-трка у Власеници.

Главни организатор трке је Ауто-мото друштво Власеница, а покровитељи Општина Власеница и Ауто-мото савез Републике Српске.

У Власеници је данас одржана брдска ауто-трка „Власеница 2017“, која је бодована за шампионат БиХ и Отворено првенство Републике Српске. У генералном пласману, најбоље вријеме имао је Салих Љубијанкић из АК "Цазин", који је након двије вожње на стази дугачкој 6.950 метара, возећи "хонду сивик", забиљежио најбољи резултат. Друго мјесто припало је Ђелми Ђани из АМК "Сунце" из Јабланице, који је управљао "реноом клио", док је треће мјесто заузео Нихад Сеферагић из АМК "Ауто-спорт" из Цазина, возећи "фолксваген поло". Возио је укупно 21 учесник, из 13 клубова из БиХ, а најуспјешнији у тимској конкуренцији био је бањалучки АК "Кранкшафт". У…

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 гласови)