Home » Пројекти » Испоручена механизација пољопривредним произвођачима

Испоручена механизација пољопривредним произвођачима

У оквиру пројекта “Одрживо запошљавање кроз циљану подршку у пољопривредном сектору у источној Босни и Херцеговини”, у који је укључена Општина Власеница, завршена је испорука ситне механизације пољопривредним произвођачима, а у наредним данима очекује се испорука и постављање пластеника на терену.

Пројекат, чија вриједност износи 100.000 КМ, имплементира њемачка невладина организација “Хелп”, финансира Влада Савезне Републике Њемачке кроз Пакт за Стабилност Југоисточне Европе, а суфинансира Општина Власеница.

Представник “Хелпа” Шемсудун Маљевић истакао је да је сардања са Општином Власеница одлична и да ће бити настављена и у наредном периоду, те да је након подјеле механизације планирана практична помоћ корисницима на терену.

Корисници пројекта, њих 30, истичу да им је ово велика подршка, с обзиром на то да су суочени са недостатком механизације, те да им је на овај начин у великој мјери олакшана производња.

У оквиру пројекта “Одрживо запошљавање кроз циљану подршку у пољопривредном сектору у источној Босни и Херцеговини”, у који је укључена Општина Власеница, завршена је испорука ситне механизације пољопривредним произвођачима, а у наредним данима очекује се испорука и постављање пластеника на терену. Пројекат, чија вриједност износи 100.000 КМ, имплементира њемачка невладина организација “Хелп”, финансира Влада Савезне Републике Њемачке кроз Пакт за Стабилност Југоисточне Европе, а суфинансира Општина Власеница. Представник “Хелпа” Шемсудун Маљевић истакао је да је сардања са Општином Власеница одлична и да ће бити настављена и у наредном периоду, те да је након подјеле механизације планирана практична помоћ корисницима на…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 гласови)