Home » Култура » Књижни фонд Народне библиотеке у Власеници обогаћен са 260 наслова

Књижни фонд Народне библиотеке у Власеници обогаћен са 260 наслова

Претходних дана књижни фонд у Народној библиотеци у Власеници обогаћен је са 260 нових наслова.

Представници власеничке библиотеке посјетили су 62. Међународни сајам књига у Београду, одакле су се вратили са 130 нових наслова домаћих и страних аутора.
За ове намјене Општина Власеница издвојила је 900 КМ.

„С обзиром на то да је претходних година фонд Народне библиотеке обнављан са свега десетак наслова годишње, ово је за нас и наше читаоце велика ствар. Ради се о 130 квалитетних наслова, а можемо се похвалити да смо од наших пријатеља из Београда, кљижевника Вање Булића и Карла Астрахана, који су недавно били наши гости на књижевној вечери, као и прослављеног српског глумца Милана Ланета Гутовића, на поклон добили такође 130 књига. Поред актуелних наслова које смо набавили на београдском Сајму књига, по приједлозима наших читалаца, купили смо и значајан број лектира за ученике основне и средње школе.“, каже Милош Пепић, директор ЈУ Народна библиотека Власеница.

Претходних дана књижни фонд у Народној библиотеци у Власеници обогаћен је са 260 нових наслова. Представници власеничке библиотеке посјетили су 62. Међународни сајам књига у Београду, одакле су се вратили са 130 нових наслова домаћих и страних аутора. За ове намјене Општина Власеница издвојила је 900 КМ. "С обзиром на то да је претходних година фонд Народне библиотеке обнављан са свега десетак наслова годишње, ово је за нас и наше читаоце велика ствар. Ради се о 130 квалитетних наслова, а можемо се похвалити да смо од наших пријатеља из Београда, кљижевника Вање Булића и Карла Астрахана, који су недавно били…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 2 гласови)