Home » Општинска управа » Отворен рачун за прикупљање накнаде за финансирање посебних мјера заштите од пожара, олујних вјетрова и елементарних непогода

Отворен рачун за прикупљање накнаде за финансирање посебних мјера заштите од пожара, олујних вјетрова и елементарних непогода

Поштовани суграђани и пријатељи нашег града,

Протеклих дана незапамћено невријеме погодило је Власеницу. Оркански вјетар је начинио неизмјерну штету и оставио несагледиве посљедице.
У градском подручју вјетар је чупао стабла, скидао кровове са кућа и зграда и ломио саобраћајне знакове, док су у селима, поред кућа, страдали и помоћни објекти, засади, пластеници.
Према тренутним информацијама материјална штета причињена је на скоро сваком индивидуалном објекту у граду, те на око 250 сеоских домаћинстава, а право стање биће утврђено тек по престанку ове непогоде, која још траје.
Екипе за процјену штете су стално на терену и тек по завршетку њиховог посла имаћемо цјеловиту слику о размјерама ове непогоде.
Када су у питању јавне установе, најугроженији је објекат Основне школе „Вук Караџић“, на коме је уништена комплетна кровна конструкција. Мало мања штета је на објекту Средњошколског центра „Милорад Влачић“, те је до даљњег онемогућено одвијање наставе у образовним установама.
Без помоћи пријатеља сами нисмо у могућности да се вратимо у нормалне токове и омогућимо пристојан живот, прије свега нашој дјеци, а онда и осталим грађанима у нашој локалној заједници.


Полажемо наде да ће добри људи, пријатељи Власенице, помоћи да се колико је могуће живот нормализује и да се посљедице овог незапамћеног невремена што прије отклоне.
Апелујемо на све који су у могућности да помогну опоравак нашег града и тиме покажу хуманост и солидарност у овој ситуацији која свакога може задесити.

Сви који су заинтересовани да пруже помоћ најугроженијима могу то учинити уплатом средстава на сљедећи начин:
СВРХА ДОЗНАКЕ: РАЧУН ПОСЕБНИХ НАМЈЕНА ЗА ЕЛЕМЕНТАРНЕ НЕПОГОДЕ
ПРИМАЛАЦ: ОПШТИНА ВЛАСЕНИЦА
РАЧУН ПРИМАОЦА: 5554000024871491
НОВА БАНКА а.д.

Поштовани суграђани и пријатељи нашег града, Протеклих дана незапамћено невријеме погодило је Власеницу. Оркански вјетар је начинио неизмјерну штету и оставио несагледиве посљедице. У градском подручју вјетар је чупао стабла, скидао кровове са кућа и зграда и ломио саобраћајне знакове, док су у селима, поред кућа, страдали и помоћни објекти, засади, пластеници. Према тренутним информацијама материјална штета причињена је на скоро сваком индивидуалном објекту у граду, те на око 250 сеоских домаћинстава, а право стање биће утврђено тек по престанку ове непогоде, која још траје. Екипе за процјену штете су стално на терену и тек по завршетку њиховог посла имаћемо…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 гласови)