Home » Општинска управа » Одржана 10. редовна сједница Скупштине општине
sdr

Одржана 10. редовна сједница Скупштине општине

Данас је одржана 10. редовна сједница Скупштине општине Власеница, на којој су одборници разматрали девет тачака дневног реда. Усвојен је, између осталог, Нацрт ребаланса буџета ове општине за 2017. годину.

„Данас је усвојен Нацрт ребаланса буџета општине Власеница у износу од 5.153.000, што је 10% више у односу на план. Ми смо изузетно задовољни и напомињем да се ради о овом износу зато што смо у току буџетске године имали трансфере од стране виших нивоа власти, које нисмо могли планирати. Ради се о помоћи предсједника Републике Српске у износу од 250.000 КМ, коју очекујемо до краја године. Такође, из кабинета предсједника Републике пребачена су средства у износу од 20.000 КМ за реконструкцију крова подручне школе у Мишарима, што ће бити реализовано чим временски услови то дозволе“, рекао је Марко Тодоровић, начелник општинског Одјељења за финансије.

Данас је одржана 10. редовна сједница Скупштине општине Власеница, на којој су одборници разматрали девет тачака дневног реда. Усвојен је, између осталог, Нацрт ребаланса буџета ове општине за 2017. годину. „Данас је усвојен Нацрт ребаланса буџета општине Власеница у износу од 5.153.000, што је 10% више у односу на план. Ми смо изузетно задовољни и напомињем да се ради о овом износу зато што смо у току буџетске године имали трансфере од стране виших нивоа власти, које нисмо могли планирати. Ради се о помоћи предсједника Републике Српске у износу од 250.000 КМ, коју очекујемо до краја године. Такође, из кабинета…

Review Overview

User Rating: 3.53 ( 2 гласови)