Home » Пројекти » UNHCR и Hilfswerk Austria донирали помоћ за 6 породица из Власенице

UNHCR и Hilfswerk Austria донирали помоћ за 6 породица из Власенице

У Власеници су данас испоручени грантови за економску одрживост за шест домаћинстава у оквиру пројекта “Пружање помоћи за одрживост расељеним особама и повратницима и подршка UNHCR у управљању подацима”, чији је носилац UNHCR, а имплементатор Hilfswerk Austria.

Корисници пројекта изразили су велико задовољство што им је пружена помоћ за набавку средстава за самозапошљавање и остварење прихода.
У оквиру поменутог пројекта такође се реализује и додјела појединачних грантова за економску одрживост најугроженијим породицама повратника и расељених особа и у другим општинама, путем Интервентног фонда UNHCR.

Четири корисника из Власеницe добила су мотокултиваторе са приколицом, док је по један корисник добио опрему за фризерски салон и опрему за варење.

У Власеници су данас испоручени грантови за економску одрживост за шест домаћинстава у оквиру пројекта “Пружање помоћи за одрживост расељеним особама и повратницима и подршка UNHCR у управљању подацима”, чији је носилац UNHCR, а имплементатор Hilfswerk Austria. Корисници пројекта изразили су велико задовољство што им је пружена помоћ за набавку средстава за самозапошљавање и остварење прихода. У оквиру поменутог пројекта такође се реализује и додјела појединачних грантова за економску одрживост најугроженијим породицама повратника и расељених особа и у другим општинама, путем Интервентног фонда UNHCR. Четири корисника из Власеницe добила су мотокултиваторе са приколицом, док је по један корисник добио опрему…

Review Overview

User Rating: 3.75 ( 2 гласови)