Home » Uncategorized @sr » Апел за помоћ угроженом становништву Власенице

Апел за помоћ угроженом становништву Власенице

Поштовани суграђани и пријатељи Власенице,

Претходне седмице незапамћено невријеме погодило је Власеницу. Оркански вјетар је начинио неизмјерну штету и оставио огромне посљедице.
У градском подручју вјетар је чупао стабла, скидао кровове са кућа и зграда и ломио саобраћајне знакове, док су у селима, поред кућа, страдали и помоћни објекти, засади, пластеници.
Према прелиминарној процјени укупни износ штете пелази милион конвертибилних марака.
Екипе за процјену штете су стално на терену и тек по завршетку њиховог посла имаћемо цјеловиту слику о размјерама ове непогоде.
Када су у питању јавне установе, најугроженији је објекат Основне школе „Вук Караџић“, на коме је уништена комплетна кровна конструкција.
Без помоћи пријатеља сами нисмо у могућности да се вратимо у нормалне токове и омогућимо пристојан живот, прије свега нашој дјеци, а онда и осталим грађанима у нашој локалној заједници.


Полажемо наде да ће добри људи, пријатељи Власенице, помоћи да се колико је могуће живот нормализује и да се посљедице овог незапамћеног невремена што прије отклоне.
Апелујемо на све који су у могућности да помогну опоравак нашег града и тиме покажу хуманост и солидарност у овој ситуацији која свакога може задесити.
Сви који су заинтересовани да пруже помоћ најугроженијима могу то учинити уплатом средстава на сљедећи начин:
СВРХА ДОЗНАКЕ: РАЧУН ПОСЕБНИХ НАМЈЕНА ЗА ЕЛЕМЕНТАРНЕ НЕПОГОДЕ
ПРИМАЛАЦ: ОПШТИНА ВЛАСЕНИЦА
РАЧУН ПРИМАОЦА: 5554000024871491
НОВА БАНКА а.д.
У наставку можете погледати инструкције за уплату средстава из иностранства на девизне рачуне за помоћ угроженом становништву Власенице, по валутама:

Поштовани суграђани и пријатељи Власенице, Претходне седмице незапамћено невријеме погодило је Власеницу. Оркански вјетар је начинио неизмјерну штету и оставио огромне посљедице. У градском подручју вјетар је чупао стабла, скидао кровове са кућа и зграда и ломио саобраћајне знакове, док су у селима, поред кућа, страдали и помоћни објекти, засади, пластеници. Према прелиминарној процјени укупни износ штете пелази милион конвертибилних марака. Екипе за процјену штете су стално на терену и тек по завршетку њиховог посла имаћемо цјеловиту слику о размјерама ове непогоде. Када су у питању јавне установе, најугроженији је објекат Основне школе „Вук Караџић“, на коме је уништена комплетна…

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 гласови)