Home » Општинска управа » Нерадни дани 1, 2. и 9. јануар

Нерадни дани 1, 2. и 9. јануар

Нерадни дани у Републици Српској су 1. и 2. јануар, те 9. јануар – Дан Републике Српске, саопштено је из Министарства управе и локалне самоуправе Српске.
У дане празника Републике Српске не раде републички органи и организације, органи јединице локалне самоуправе, предузећа, установе и друге организације и лица која професионално обављају услужне и производне дјелатности.
„Вјерски празник је православни Божић, који се празнује на Бадњи дан и дан Божића, тако да вјерници православне вјероисповијести имају право на плаћени изостанак са радног мјеста 6. и 7. јануара“, наведено је у саопштењу.

Из Министарства истичу да је на сајту Владе објављен календар републичких и вјерских празника у Републици Српској за 2018. годину.
„На овај начин, грађани Српске су информисани о предстојећим празницима у текућој години, а о сваком појединачном празнику, ресорно министарство ће објављивати саопштење за јавност“, наводе из Министарства управе и локалне самоуправе Српске.

Нерадни дани у Републици Српској су 1. и 2. јануар, те 9. јануар - Дан Републике Српске, саопштено је из Министарства управе и локалне самоуправе Српске. У дане празника Републике Српске не раде републички органи и организације, органи јединице локалне самоуправе, предузећа, установе и друге организације и лица која професионално обављају услужне и производне дјелатности. "Вјерски празник је православни Божић, који се празнује на Бадњи дан и дан Божића, тако да вјерници православне вјероисповијести имају право на плаћени изостанак са радног мјеста 6. и 7. јануара", наведено је у саопштењу. Из Министарства истичу да је на сајту Владе објављен календар…

Review Overview

User Rating: Be the first one !