Home » Uncategorized @sr » Потписан уговор за финансирање пројекта изградње ватрогасног дома

Потписан уговор за финансирање пројекта изградње ватрогасног дома

Општина Власеница једна је од осам локалних заједница у Републици Српској којима су одобрена средства Финансијског механизма за финансирање пројеката интегрисаног и одрживог локалног развоја у Републици Српској 2017/2018.

Општина Власеница кандидовала је пројектни приједлог „Унапријеђење заштите од пожара кроз јачање капацитета ватрогасне јединице“. Потписивање Уговора о додјели средстава одржано је у Бањалуци, дана 28.12.2017. године.

Директор Инвестиционо-развојне банке Републике Српске /ИРБ/ Снежана Вујнић и предсједник Скупштине општине Власеница Гордана Трампић потписале су  уговор о додјели бесповратних средстава у износу од 99.450 KМ.

Вујнићева је истакла да су бесповратна средства добиле општине које су доставиле најквалитетније пројекте интегрисаног и одрживог локалног развоја.

„Финансијски механизам успоставила је Влада Републике Српске са Развојном агенцијом Швајцарске и УНДП-ом, а средства су одобрена за осам пројеката“, рекла је Вујнићева.

Савјетник за локалну управу у УНДП-у Алдин Међедовић рекао је да је средства за пројекат „Локални интегрисани развој“ обезбиједила ЕУ.

Општина Власеница једна је од осам локалних заједница у Републици Српској којима су одобрена средства Финансијског механизма за финансирање пројеката интегрисаног и одрживог локалног развоја у Републици Српској 2017/2018. Општина Власеница кандидовала је пројектни приједлог "Унапријеђење заштите од пожара кроз јачање капацитета ватрогасне јединице". Потписивање Уговора о додјели средстава одржано је у Бањалуци, дана 28.12.2017. године. Директор Инвестиционо-развојне банке Републике Српске /ИРБ/ Снежана Вујнић и предсједник Скупштине општине Власеница Гордана Трампић потписале су  уговор о додјели бесповратних средстава у износу од 99.450 KМ. Вујнићева је истакла да су бесповратна средства добиле општине које су доставиле најквалитетније пројекте интегрисаног и одрживог…

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 гласови)