Home » Друштво » Дан Републике – нерадни дан у Републици Српској

Дан Републике – нерадни дан у Републици Српској

У складу са Законом о Дану Републике Српске („Службени гласник Републике Српске“, број 113/16) 09. 01. 2018. године (уторак) је републички празник и то је нерадни дан.
У дане празника Републике не раде републички органи и организације, органи јединице локалне самоуправе, предузећа, установе и друге организације и лица која професионално обављају услужне и производне дјелатности.

Подсјећамо, за вријеме празника који су Законом о празницима прописани као нерадни дани, занатско – предузетнички и трговински објекти у Власеници могу радити од 7:00 до 10:00 часова.

 

У складу са Законом о Дану Републике Српске („Службени гласник Републике Српске“, број 113/16) 09. 01. 2018. године (уторак) је републички празник и то је нерадни дан. У дане празника Републике не раде републички органи и организације, органи јединице локалне самоуправе, предузећа, установе и друге организације и лица која професионално обављају услужне и производне дјелатности. Подсјећамо, за вријеме празника који су Законом о празницима прописани као нерадни дани, занатско - предузетнички и трговински објекти у Власеници могу радити од 7:00 до 10:00 часова.  

Review Overview

User Rating: Be the first one !