Home » Uncategorized @sr » У Власеници обиљежен Дан Републике Српске

У Власеници обиљежен Дан Републике Српске

Девети јануар у Власеници је био у знаку обиљежавања Дана Републике Српске.

Представници Општинске управе општине Власеница и борачких организација, проистеклих из одбрамбено-отаџбинског рата, положили су вијенце на власеничком Борачком гробљу.

Порука свих је била иста: жртве које су пале за Републику Српску се не смију заборавити.

 

 

 

Млади социјалдемократи Власенице обиљежилии су 26. рођендан Српске симболичним уручивањем пасоша Републике Српске грађанима Власенице.
Поводом Дана Републике, главна градска саобраћајница, Светосавска, украшена је заставама Републике Српске, које су истакнуте и на институцијама и установама Српске. Бројни Власеничани истакли су заставе на својим домовима.

У вечерњим часовима велики број грађана окупио се на Тргу српских бораца, гдје су, уз културно – забавни програм, те народно весеље, кувано вино и ватромет, прославили Дан Републике.
У честитки начелника Власенице Мирослава Краљевића, поводом 9. јануара, Дана Републике Српске, наводи се да је ово један од најзначајнијих датума у историји српског народа, те да не смијемо заборавити да је Република Српска настала прије 26 година на тежњи да сви имамо мир, равноправност, сигурност и просперитет.

Девети јануар у Власеници је био у знаку обиљежавања Дана Републике Српске. Представници Општинске управе општине Власеница и борачких организација, проистеклих из одбрамбено-отаџбинског рата, положили су вијенце на власеничком Борачком гробљу. Порука свих је била иста: жртве које су пале за Републику Српску се не смију заборавити.       Млади социјалдемократи Власенице обиљежилии су 26. рођендан Српске симболичним уручивањем пасоша Републике Српске грађанима Власенице. Поводом Дана Републике, главна градска саобраћајница, Светосавска, украшена је заставама Републике Српске, које су истакнуте и на институцијама и установама Српске. Бројни Власеничани истакли су заставе на својим домовима. У вечерњим часовима велики број грађана…

Review Overview

User Rating: 3.77 ( 3 гласови)