Home » Uncategorized @sr » Санација крова ОШ „Вук Караџић“

Санација крова ОШ „Вук Караџић“

На објекту Основне школе „Вук Караџић“ у Власеници у току су радови на санацији крова који је потпуно уништен у ударима олујног вјетра, у ноћи између 11. и 12. децембра прошле године.

Брзом реакцијом руководства општине и школе, те уз помоћ донатора, приступило се рјешавању овог проблема, како би се настава од почетка другог полугодишта одвијала несметано.

Општинска власт обезбиједила је 94.000 КМ, колико је потребно за поменуте радове, а извођач је власеничко предузеће “Инвестпрогрес“.
Подсјећамо, незапамћено невријеме погодило је Власеницу крајем 2017. године. Оркански вјетар начинио је неизмјерну штету и оставио огромне посљедице, а када су у питању јавне установе, највише је страдао објекат ОШ „Вук Караџић“.

На објекту Основне школе „Вук Караџић“ у Власеници у току су радови на санацији крова који је потпуно уништен у ударима олујног вјетра, у ноћи између 11. и 12. децембра прошле године. Брзом реакцијом руководства општине и школе, те уз помоћ донатора, приступило се рјешавању овог проблема, како би се настава од почетка другог полугодишта одвијала несметано. Општинска власт обезбиједила је 94.000 КМ, колико је потребно за поменуте радове, а извођач је власеничко предузеће “Инвестпрогрес“. Подсјећамо, незапамћено невријеме погодило је Власеницу крајем 2017. године. Оркански вјетар начинио је неизмјерну штету и оставио огромне посљедице, а када су у питању јавне…

Review Overview

User Rating: 4.03 ( 6 гласови)