Home » Друштво » Учествујте у „Походу у Пјеновац“

Учествујте у „Походу у Пјеновац“

Планинарско – еколошко друштво „АЦЕР“ из Власенице позива вас на традиционални „Поход у Пјеновац“, манифестацију која ће се ове године одржати 3. и 4. фебруара. То је манифестација која траје од 1972. године и која је прерасла у међународно дружење планинара са више од 1000 учесника.

Програм:

Субота, 3. фебруар 2018.

  • Дочек планинара из других градова и смјештај у предвиђене објекте.
    20.00 – 24.00 Планинарско вече са музиком уживо. У оквиру планинарске вечери планирана је додјела диплома гостујућим друштвима.

Недјеља, 4. фебруар 2018.

  • До 08.00 Окупљање планинара на паркингу код градског стадиона;
  • 08.15 Организован превоз планинара до Пећине – полазне тачке похода;
  • 08.45 Отварање похода и пјешачење најљепшим дијеловима Јавор планине. Стаза је дуга око 16 километара и погодна је за све узрасте планинара;
  • 14.00 – 15.00 долазак планинара у Пјеновац. Ручак за све учеснике похода;
    Организован повратак аутобуса у Власеницу.

Квалитетан смјештај планинара обезбијеђен је у приватним објектима по цијени од 15 КМ по особи (постељина, загријане просторије, употреба купатила). Ограничен број мјеста је у Мотелу „М“, 25 КМ по особи. Због великог интересовања пожељно је да смјештај резервишете на вријеме.Сви учесници Похода приликом пријаве уплаћују 3 КМ као партиципацију за трошкове организације.
Планинарска друштва која на поход долазе са већим бројем планинара и сопственим превозом (комби, минибус, аутобус), користиће тај превоз и за повратак из Пјеновца у Власеницу (30 километара). Остале планинаре, који у Власеницу дођу аутомобилом, домаћини похода ће бесплатно превозити на предвиђеним дионицама.

Информације и пријављивање код предсједника ПЕД „Ацер“ Драгана Илића и секретара Друштва Весне Дошић
Контакт је могућ и преко фејсбук странице: ПЕД „Ацер“ Власеница или мејла ilicdr@teol.net

ДОБРО ДОШЛИ У ВЛАСЕНИЦУ!

Планинарско - еколошко друштво „АЦЕР“ из Власенице позива вас на традиционални "Поход у Пјеновац", манифестацију која ће се ове године одржати 3. и 4. фебруара. То је манифестација која траје од 1972. године и која је прерасла у међународно дружење планинара са више од 1000 учесника. Програм: Субота, 3. фебруар 2018. Дочек планинара из других градова и смјештај у предвиђене објекте. 20.00 – 24.00 Планинарско вече са музиком уживо. У оквиру планинарске вечери планирана је додјела диплома гостујућим друштвима. Недјеља, 4. фебруар 2018. До 08.00 Окупљање планинара на паркингу код градског стадиона; 08.15 Организован превоз планинара до Пећине – полазне…

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 гласови)