Home » Uncategorized @sr » Санација крова школе приводи се крају

Санација крова школе приводи се крају

Санација крова Основне школе „Вук Караџић“ у Власеници, уништеног током снажног олујног невремена у децембру, приводи се крају и требало би да буде завршена до понедјељка, 22. јануара, када почиње друго полугодиште, рекла је директор школе Данка Кезуновић.
Она је навела да је 94.000 КМ за санацију обезбиједило Министарство просвјете и културе Републике Српске, а да радове изводи власеничко предузеће „Инвестпрогрес“.

Према њеним ријечима, у току је постављање олука и кровних поткова, а након тога почеће уређење просторија на горњем спрату школе.

„Добили смо чврсто обећање да ће радови бити завршени до понедјељка, 22. јануара. Надамо се да ће тада и почети редовна настава. Уколико, због временских прилика, сви радови не буду завршени, настава ће привремено бити настављена у Средњошколском центру“, рекла је Кезуновићева.

Санација крова Основне школе "Вук Караџић" у Власеници, уништеног током снажног олујног невремена у децембру, приводи се крају и требало би да буде завршена до понедјељка, 22. јануара, када почиње друго полугодиште, рекла је директор школе Данка Кезуновић. Она је навела да је 94.000 КМ за санацију обезбиједило Министарство просвјете и културе Републике Српске, а да радове изводи власеничко предузеће "Инвестпрогрес". Према њеним ријечима, у току је постављање олука и кровних поткова, а након тога почеће уређење просторија на горњем спрату школе. "Добили смо чврсто обећање да ће радови бити завршени до понедјељка, 22. јануара. Надамо се да ће тада…

Review Overview

User Rating: 4.55 ( 1 гласови)