Home » Друштво » Oбиљежена школска слава Свети Сава

Oбиљежена школска слава Свети Сава

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић присуствовао је данас свечаности поводом обиљежавања школске славе Светог Саве, која је одржана у Средњошколском центру „Милорад Влачић“, у заједничкој организацији овог Центра и власеничке Основне школе „Вук Караџић“.

У храму Светих апостола Петра и Павла у Власеници служена је Света архијерејска литургија, а у духу традиције након ломљења славског колача приређен је свечани ручак у просторијма школе.

Свечаности су, поред запослених у школама, присуствовали представници јавних и других установа, институција, привредног и друштвеног сектора.

Начелник Власенице Мирослав Краљевић поздравио је присутне и честитао ученицима и просвјетним радницима школску славу, уз жеље  да је прослављају дуго година, поштујући утемељивача Светог Саву.

Јуче је, поводом Савиндана, у просторијама СШЦ „Милорад Влачић“ одржана академија, уз богат програм посвећен првом српском архиепископу, просветитељу и творцу законодавства, који су припремили ученици власеничких школа заједно са својим наставницима.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић присуствовао је данас свечаности поводом обиљежавања школске славе Светог Саве, која је одржана у Средњошколском центру "Милорад Влачић", у заједничкој организацији овог Центра и власеничке Основне школе "Вук Караџић". У храму Светих апостола Петра и Павла у Власеници служена је Света архијерејска литургија, а у духу традиције након ломљења славског колача приређен је свечани ручак у просторијма школе. Свечаности су, поред запослених у школама, присуствовали представници јавних и других установа, институција, привредног и друштвеног сектора. Начелник Власенице Мирослав Краљевић поздравио је присутне и честитао ученицима и просвјетним радницима школску славу, уз жеље  да је прослављају дуго…

Review Overview

User Rating: Be the first one !