Home » Друштво » У недјељу „Поход у Пјеновац“

У недјељу „Поход у Пјеновац“

Планинарско-еколошко друштво „АЦЕР“ из Власенице позива вас на традиционални „Поход у Пјеновац“, манифестацију која ће се ове године одржати 4. фебруара.
Ради се о манифестацији која траје од 1972. године и која је прерасла у међународно дружење планинара са више од 1000 учесника из 60 планинарских друштава из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије, Црне Горе и Македоније.

Према програму манифестације, окупљање планинара планирано је у недјељу у 8.00 часова код градског стадиона у Власеници, одакле ће бити организовано превезени до полазне тачке похода.

Отварање похода је у 8.45 часова код пећине поред магистралног пута Власеница-Хан Пијесак, одакле креће планинарски караван најљепшим дијеловима Јавор планине.

Стаза је дуга око 16,5 километара и погодна је за све узрасте планинара.

Планинарско-еколошко друштво „АЦЕР“ из Власенице позива вас на традиционални "Поход у Пјеновац", манифестацију која ће се ове године одржати 4. фебруара. Ради се о манифестацији која траје од 1972. године и која је прерасла у међународно дружење планинара са више од 1000 учесника из 60 планинарских друштава из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије, Црне Горе и Македоније. Према програму манифестације, окупљање планинара планирано је у недјељу у 8.00 часова код градског стадиона у Власеници, одакле ће бити организовано превезени до полазне тачке похода. Отварање похода је у 8.45 часова код пећине поред магистралног пута Власеница-Хан Пијесак, одакле креће планинарски караван најљепшим дијеловима…

Review Overview

User Rating: Be the first one !