Home » Uncategorized @sr » Званичници општина Власеница, Милићи и Сребреница разговарали са индијским амбасадором

Званичници општина Власеница, Милићи и Сребреница разговарали са индијским амбасадором

Амбасадор Индије у БиХ Раул Чабра и замјеник амбасадора Аустрије у БиХ Волфганг Тил протеклог викенда посјетили су општину Милићи, гдје су разговарали са званичницима општина Милићи, Власеница и Сребреница, као и народним послаником из Милића Радованом Вишковићем.

Народни посланик у парламенту Републике Српске Радован Вишковић рекао је да је индијском амбасадору представио потенцијале које ова регија има, од шума, руде, воде, хидропотенцијала, до пољопривреде.

Амбасадор Индије у БиХ Раул Чабра рекао је да је са домаћинима разговарао о свим аспектима могуће сарадње између овог региона и Индије.

Замјеник амбасадора Аустрије у БиХ Волфганг Тил рекао је да је Република Аустрија велики инвеститор у БиХ и да намјерава то да остане и у будућности.
„Предности ове земље су њен географски положај, стабилност домаће валуте и радна снага. Такође је веома важно наћи људе који се користе страним језицима и аустријска Амбасада је крајем 2016. године основала институт који нуди курсеве језика и ми охрабрујемо младе људе да дођу и буду дио тога“, рекао је Тил.

Чабра и Тил у Милићима су боравили поводом обиљежавања 15 година рада Омладинског центра Милићи.

Амбасадор Индије у БиХ Раул Чабра и замјеник амбасадора Аустрије у БиХ Волфганг Тил протеклог викенда посјетили су општину Милићи, гдје су разговарали са званичницима општина Милићи, Власеница и Сребреница, као и народним послаником из Милића Радованом Вишковићем. Народни посланик у парламенту Републике Српске Радован Вишковић рекао је да је индијском амбасадору представио потенцијале које ова регија има, од шума, руде, воде, хидропотенцијала, до пољопривреде. Амбасадор Индије у БиХ Раул Чабра рекао је да је са домаћинима разговарао о свим аспектима могуће сарадње између овог региона и Индије. Замјеник амбасадора Аустрије у БиХ Волфганг Тил рекао је да је Република…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 гласови)