Home » Uncategorized @sr » Обавјештење

Обавјештење

Обавјештавамо јавност да сходно члану 48. став 4. Закона о уређењу простора и грађењу („Службени гласник Републике Српске“, број 10/13, 106/15, 3/16), Одјељење за просторно уређење и стамбено-комуналне послове Оптшине Власеница организује јавну расправу на којој ће се разматрати став носиоца израде о приједлозима, примједбама и мишљењима на Нацрт Регулационог плана дијела центра урбаног подручја Власеница. Јавна расправа ће се одржати 12.03.2018. године у сали Скупштине општине Власеница са почетком u 10 часова.

Молимо све заинтересоване грађане да узму активно учешће у јавној расправи са једним заједничким циљем израде квалитетног просторно-планског акта.

Обавјештавамо јавност да сходно члану 48. став 4. Закона о уређењу простора и грађењу („Службени гласник Републике Српске“, број 10/13, 106/15, 3/16), Одјељење за просторно уређење и стамбено-комуналне послове Оптшине Власеница организује јавну расправу на којој ће се разматрати став носиоца израде о приједлозима, примједбама и мишљењима на Нацрт Регулационог плана дијела центра урбаног подручја Власеница. Јавна расправа ће се одржати 12.03.2018. године у сали Скупштине општине Власеница са почетком u 10 часова. Молимо све заинтересоване грађане да узму активно учешће у јавној расправи са једним заједничким циљем израде квалитетног просторно-планског акта.

Review Overview

User Rating: Be the first one !