Home » Uncategorized @sr » Одржана сједница Привредног савјета

Одржана сједница Привредног савјета

Данас је одржана шеста по реду сједница Привредног савјета ове општине, на којој су чланови Савјета упознати са формирањем Одсјека за развој при Опшинској управи.

Начленик општине Мирослав Краљевић, који је уједно и предсједник Савјета, истакао је да је развојни одсјек формиран као покретач свих активности са циљем припреме, кандидовања и имплементације пројеката, као и подршке инвеститорима.
Шеф Одсјека за развој Жељко Дамљановић рекао је да је овај одсјек сервис увијек доступан инвеститорима, било да се ради о страним или домаћим.

Начелник општине говорио је о планираним инфраструктурним пројектима, као што су изградња ватрогасног дома, студентско – ђачког дома и новог објекта полицијске станице.
Говорило се и о потенцијалним инвестицијама, као и о опремању инфраструктуром пословне зоне Брегови која је погодна за услужне и еколошки прихватљиве производне дјелатности.

На данашњој сједници чланови су упознати да ће у наредном периоду бити објављен јавни позив за подршку запошљавању у 2018. години од стране UNDP и Општине Власеница, о чему ће јавност бити благовремено обавијештена.

Данас је одржана шеста по реду сједница Привредног савјета ове општине, на којој су чланови Савјета упознати са формирањем Одсјека за развој при Опшинској управи. Начленик општине Мирослав Краљевић, који је уједно и предсједник Савјета, истакао је да је развојни одсјек формиран као покретач свих активности са циљем припреме, кандидовања и имплементације пројеката, као и подршке инвеститорима. Шеф Одсјека за развој Жељко Дамљановић рекао је да је овај одсјек сервис увијек доступан инвеститорима, било да се ради о страним или домаћим. Начелник општине говорио је о планираним инфраструктурним пројектима, као што су изградња ватрогасног дома, студентско - ђачког дома и новог објекта…

Review Overview

User Rating: Be the first one !