Home » Пољопривреда » Oдржана обука за пољопривредне произвођаче

Oдржана обука за пољопривредне произвођаче

Дана 22. марта, у организацији њемачке невладине организације „HELP“, у просторијама Пољопривредног факултета у Власеници, одржано је предавање за пољопривредне произвођаче са подручја ове општине. Предавачи, Синиша Обрадовић и Драгиша  Марек из Сарајевске регионалне развојне агенције „SERDА“ и Бекир Омербашић, испред организације „Help“, говорили су о методологији пласмана производа малих пољопривредних произвођача на локалном тржишту.

Предавању је присуствовало 25 пољопривредника из Власенице, који су, поред стечених нових знања из ове области, имали прилику да размијене искуства и добре праксе.

Дана 22. марта, у организацији њемачке невладине организације "HELP", у просторијама Пољопривредног факултета у Власеници, одржано је предавање за пољопривредне произвођаче са подручја ове општине. Предавачи, Синиша Обрадовић и Драгиша  Марек из Сарајевске регионалне развојне агенције "SERDА" и Бекир Омербашић, испред организације "Help", говорили су о методологији пласмана производа малих пољопривредних произвођача на локалном тржишту. Предавању је присуствовало 25 пољопривредника из Власенице, који су, поред стечених нових знања из ове области, имали прилику да размијене искуства и добре праксе.

Review Overview

User Rating: Be the first one !