Home » Uncategorized @sr » Одржана 13. редовна сједница Скупштине општине

Одржана 13. редовна сједница Скупштине општине

Одборници Скупштине општине Власеница усвојили су данас извјештај о раду начелника општине и Општинске управе за претходну годину, те финансијске извјештаје и извјештаје о раду јавних установа чији је оснивач Општина.

Како је истакнуто, сви проблеми који су се годинама гомилали постепено се рјешавају, а јавне установе и предузећа функционишу успјешно и раде у корист грађана.

„Ми смо у 2017. години реализовали чак 43 пројекта. Ако упоредимо то са претходним годинама, када су реализована један или два пројекта, то све говори о активностима тренутне власти у Власеници. Не планирамо да станемо. Ове године ћемо урадити нови ватрогасни дом, почећемо изградњу студентског дома, а у плану је и изградња кружне раскрснице. Све у корист наших грађана и бољег живота у Власеници“, изјавио је Мирослав Краљевић, начелник општине Власеница.

На данашњој сједници разматрано је и стање у области физичке културе и спорта у претходној години, као и одлука о изради Стратегије за младе општине Власеница 2018-2023.

Одборници Скупштине општине Власеница усвојили су данас извјештај о раду начелника општине и Општинске управе за претходну годину, те финансијске извјештаје и извјештаје о раду јавних установа чији је оснивач Општина. Како је истакнуто, сви проблеми који су се годинама гомилали постепено се рјешавају, а јавне установе и предузећа функционишу успјешно и раде у корист грађана. „Ми смо у 2017. години реализовали чак 43 пројекта. Ако упоредимо то са претходним годинама, када су реализована један или два пројекта, то све говори о активностима тренутне власти у Власеници. Не планирамо да станемо. Ове године ћемо урадити нови ватрогасни дом, почећемо изградњу студентског…

Review Overview

User Rating: Be the first one !