Home » Друштво » Основци се дружили са припадницима Јединице за подршку

Основци се дружили са припадницима Јединице за подршку

Припадници Јединице за подршку МУП-а Републике Српске, у сарадњи са Полицијском станицом Власеница, данас су организовали дружење са ученицима од 6. до 8. разреда ОШ „Вук Караџић“ у Власеници, поводом обиљежавања Дана полиције Републике Српске – 4. aприла.

Кроз непосредно дружење са основцима и на њима прихватљив начин,  ученицима су презентовани опрема и наоружање којима располаже Јединица за подршку Зворник.
У склопу обиљежавања Дана полиције, МУП Републике Српске реализује бројне активности. Полицијска станица Власеница у претходним данима организовала је предавања за ученике основне и средње школе на тему зллоупотребе друштвених мрежа и  превенције малољетничке делинквенције.

“Циљ оваквих организација  јесте  развијање повјерења дјеце у рад полиције, али и да дјелујемо на њихову свијест о здравом одрастању“, рекао је командир Полицијске станице Власеница Зоран Радивојевић, додајући да су основци данас показали велико интересовање и да међу њима сигурно има и оних који ће једнога дана бити припадници МУП-а Републике Српске.

 

Припадници Јединице за подршку МУП-а Републике Српске, у сарадњи са Полицијском станицом Власеница, данас су организовали дружење са ученицима од 6. до 8. разреда ОШ „Вук Караџић“ у Власеници, поводом обиљежавања Дана полиције Републике Српске – 4. aприла. Кроз непосредно дружење са основцима и на њима прихватљив начин,  ученицима су презентовани опрема и наоружање којима располаже Јединица за подршку Зворник. У склопу обиљежавања Дана полиције, МУП Републике Српске реализује бројне активности. Полицијска станица Власеница у претходним данима организовала је предавања за ученике основне и средње школе на тему зллоупотребе друштвених мрежа и  превенције малољетничке делинквенције. “Циљ оваквих организација  јесте  развијање повјерења дјеце у рад полиције, али и…

Review Overview

User Rating: 4.3 ( 1 гласови)