Home » Uncategorized @sr » Позив грађанима да се укључе у акцију „Април, мјесец чистоће“

Позив грађанима да се укључе у акцију „Април, мјесец чистоће“

Општина Власеница и ове године покренула је акцију „Април, мјесец чистоће“, чији је основни циљ чишћење и уређење града, те подизање нивоа свијести становништва о правилном одлагању отпада.
Комисија за спровођење акције „Април, мјесец чистоће“, усвојила је план акције, којим је предвиђено низ активности, као што су: чишћење града, прање улица и тротоара, уклањање дивљих депонија, чишћење и уређење зелених површина и др.

Начелник општине Мирослав Краљевић рекао је да посебну вриједност акције представља чињеница да ће, осим надлежних служби, у акцију  чишћења и уређења града бити укључени и ученици  локалних школа и остали грађани, што ће повећати њихово разумијевање о потреби очувања здраве животне средине. Поред школа, партнер Општини у спровођењу акције је Комунално предузеће „Чистоћа“.

Начелник општине најавио је да ће половином овог мјесеца бити одржана тематска сједница Скупштине општине, на којој ће бити разматрано стање у области комуналне дјелатности, а све са циљем рјешавања комуналних проблема који су се нагомилавали годинама уназад.

Надлежне службе апелују на све грађане да узму учешће у акцији и тиме допринесу да општина Власеница буде здрава, уредна и привлачна средина.

Општина Власеница и ове године покренула је акцију "Април, мјесец чистоће", чији је основни циљ чишћење и уређење града, те подизање нивоа свијести становништва о правилном одлагању отпада. Комисија за спровођење акције „Април, мјесец чистоће“, усвојила је план акције, којим је предвиђено низ активности, као што су: чишћење града, прање улица и тротоара, уклањање дивљих депонија, чишћење и уређење зелених површина и др. Начелник општине Мирослав Краљевић рекао је да посебну вриједност акције представља чињеница да ће, осим надлежних служби, у акцију  чишћења и уређења града бити укључени и ученици  локалних школа и остали грађани, што ће повећати њихово разумијевање о…

Review Overview

User Rating: Be the first one !