Home » Uncategorized @sr » Почела испорука регресираног дизел горива

Почела испорука регресираног дизел горива

Власенички пољопривредници од понедјељка, 02. априла, могу да преузимају регресирано дизел гориво чија је цијена за 0,60 КМ нижа од тржишне.
Услов за преузимање регресираног горива јесте да су пољопривредна газдинства регистрована у АПИФ-у, чиме остварују право на 100 литара регресираног горива по хектару.

Према садашњим списковима, ово право на територији општине Власеница за сада отварује 88 пољопривредних газдинстава, од укупно 355 регистрованих.

Потврде за преузимање дизел горива издају се у Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности Општинске управе општине Власеница.

Посљедњи рок за преузимање дизел горива је 30. новембар.

Пољопривредна газдинства која нису до данас извршила регистрацију, односно ажурирање података у АПИФ-у имају рок да то ураде до 15. маја, чиме ће стећи право на регресирано гориво.

 

Власенички пољопривредници од понедјељка, 02. априла, могу да преузимају регресирано дизел гориво чија је цијена за 0,60 КМ нижа од тржишне. Услов за преузимање регресираног горива јесте да су пољопривредна газдинства регистрована у АПИФ-у, чиме остварују право на 100 литара регресираног горива по хектару. Према садашњим списковима, ово право на територији општине Власеница за сада отварује 88 пољопривредних газдинстава, од укупно 355 регистрованих. Потврде за преузимање дизел горива издају се у Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности Општинске управе општине Власеница. Посљедњи рок за преузимање дизел горива је 30. новембар. Пољопривредна газдинства која нису до данас извршила регистрацију, односно ажурирање података…

Review Overview

User Rating: Be the first one !