Home » Друштво » Списак лица и организација које су помогле санацију штете проузроковане олујним невременом на подручју општине Власеница

Списак лица и организација које су помогле санацију штете проузроковане олујним невременом на подручју општине Власеница

Општину Власеница крајем 2017. године погодило је незапамћено невријеме. Оркански вјетар је начинио неизмјерну штету и оставио огромне посљедице.

У градском подручју вјетар је чупао стабла, скидао кровове са кућа и зграда и ломио саобраћајне знакове, док су у селима, поред кућа, страдали и помоћни објекти, засади, пластеници.

Када су у питању јавне установе, најугроженији је био објекат Основне школе „Вук Караџић“, на ком је уништена комплетна кровна конструкција.

Без помоћи пријатеља општине Власеница и хуманих људи није било могуће санирати посљедице невремена у нашој локалној заједници и вратити се у нормалне токове живота.

Влада Републике Српске – Министарство просвјете и културе обезбиједило средства за санацију крова ОШ „Вук Караџић“.

Црвени крст Републике Српске обезбиједио је донацију од 8.000 комада цријепа за најугроженије.

Слиједи списак физичких лица и организација које су извршиле уплату средстава на подрачун за штету од елементарних непогода:

  • Милошевић Горан из Зворника
  • Божић Миљан из Милића
  • Јусић Мирсад из Тузле
  • Пепић Милош из Власенице
  • Вукашиновић Ненад- Швајцарска
  • Перић Саша – Швајцарска
  • Одборници Скупштине општине Власеница: Савез независних социјалдемократа, Партија демократског прогреса, Уједињена Српска, Социјалистичка партија, Савез за нову политику
  • Бициклистички клуб Живинице
  • Синдикална организација Општине Власеница
  • Синдикална организација „Електро Бијељина“

Овим путем прикупљено је укупно око 5.500 КМ за помоћ најугроженијим домаћинствима.

Такође, Митар Лазић из Шековића директно је помогао два домаћинства и ОШ „Вук Караџић“.

Општина Власеница, на челу са начелником Мирославом Краљевићем, користи прилику да се захвали свима који су пружили помоћ и дали свој допринос у санацији штете на подручју ове општине.

Општину Власеница крајем 2017. године погодило је незапамћено невријеме. Оркански вјетар је начинио неизмјерну штету и оставио огромне посљедице. У градском подручју вјетар је чупао стабла, скидао кровове са кућа и зграда и ломио саобраћајне знакове, док су у селима, поред кућа, страдали и помоћни објекти, засади, пластеници. Када су у питању јавне установе, најугроженији је био објекат Основне школе „Вук Караџић“, на ком је уништена комплетна кровна конструкција. Без помоћи пријатеља општине Власеница и хуманих људи није било могуће санирати посљедице невремена у нашој локалној заједници и вратити се у нормалне токове живота. Влада Републике Српске - Министарство просвјете и…

Review Overview

User Rating: Be the first one !