Home » Друштво » Обавјештење о упису дјеце у први разред

Обавјештење о упису дјеце у први разред

Из ОШ „Вук Караџић“ у Власеници обавјештавају да упис дјеце у први разред за школску 2018/19. годину почиње 10. априла 2018. године.

У први разред уписују се дјеца која са 31. августом текуће године навршавају шест година.

На захтјев родитеља, у први разред могу бити уписана и дјеца која до краја текуће године навршавају шест година уколико комисија за упис дјеце процијени да је дијете спремно за полазак у школу.

При упису дјеце у први разред прилажу се извод из матичне књиге рођених, поптврда о пребивалишту и љекарско увјерење издато од надлежне здравствене установе. Уколико је дијете похађало предшколску установу, приликом уписа родитељ даје на увид књигу за праћење развоја и учења дјетета.

Позиви за упис дјеце која похађају припремну наставу ће бити уручени родитељима у предшколској установи.

Родитељи дјеце која не похађају припремну наставу и родитељи дјеце која ће наставу похађати у подручним одјељењима могу доћи у школу ради договора.

Из ОШ „Вук Караџић“ у Власеници обавјештавају да упис дјеце у први разред за школску 2018/19. годину почиње 10. априла 2018. године. У први разред уписују се дјеца која са 31. августом текуће године навршавају шест година. На захтјев родитеља, у први разред могу бити уписана и дјеца која до краја текуће године навршавају шест година уколико комисија за упис дјеце процијени да је дијете спремно за полазак у школу. При упису дјеце у први разред прилажу се извод из матичне књиге рођених, поптврда о пребивалишту и љекарско увјерење издато од надлежне здравствене установе. Уколико је дијете похађало предшколску установу,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !