Home » Uncategorized @sr » Представљен главни пројекат саобраћајне сигнализације

Представљен главни пројекат саобраћајне сигнализације

Представници бањалучког „Пројекта“ данас су у Општини Власеница презентовали главни пројекат вертикалне и хоризонталне саобраћајне сигнализације и опреме на подручју ове општине. Након извршене анализе постојећег стања у овој области, израђен је главни пројекат, а чланови Савјета за безбједност саобраћаја општине Власеница, који чине представници свих релевантних установа и институција, данас су дали своје приједлоге, са циљем да се на што квалитетнији начин ријеше саобраћајни проблеми у овој општини.

Представници „Пројекта“ изложили су приједлог мјера и рјешења за побољшање услова саобраћаја.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић рекао је да су се стекли услови за реализацију овог пројекта, чиме ће се смањити негативни ефекти у саобраћају, те да ово представља системски приступ рјешавању проблема у области безбједности саобраћаја, у којој је стање на подручју општине Власеница прилично неуређено.

На  данашњем састанку закључено је да на већем дијелу урбаног подручја Власенице не постоје саобраћајни знакови тамо гдје су неопходни, а и они који постоје претежно су неадекватно постављени, или оштећени.

Власеница је једна од десет општина у Републици Српској које имплементирају пројекат из области безбједности саобраћаја, а који суфинансира Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске.

Представници бањалучког "Пројекта" данас су у Општини Власеница презентовали главни пројекат вертикалне и хоризонталне саобраћајне сигнализације и опреме на подручју ове општине. Након извршене анализе постојећег стања у овој области, израђен је главни пројекат, а чланови Савјета за безбједност саобраћаја општине Власеница, који чине представници свих релевантних установа и институција, данас су дали своје приједлоге, са циљем да се на што квалитетнији начин ријеше саобраћајни проблеми у овој општини. Представници "Пројекта" изложили су приједлог мјера и рјешења за побољшање услова саобраћаја. Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић рекао је да су се стекли услови за реализацију овог пројекта, чиме ће се…

Review Overview

User Rating: 2.7 ( 2 гласови)