Home » Uncategorized @sr » Потписани уговори о стипендирању

Потписани уговори о стипендирању

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је потписао уговоре о стипендирању са 70 студената и учеником генерације власеничке основне школе.
Краљевић је изјавио да је ријеч о новим стипендистима, а да је укупан број ученика и студената које финансијски подржава oва локална заједница, укључујући и стипендисте из ранијих година, 112.

Он је појаснио да је општина Власеница за ове потребе у буџету планирала 71.000 КМ, а да је висина појединачне стипендије 100 КМ.

„Нашим студентима желимо да стекну квалитетна знања на тим факултетима и да се врате овдје једног дана и та знања пренесу на оним радним мјестима која буду добили. Ми ћемо се потрудити да их у највећем броју запослимо и да их задржимо на овим просторима“, рекао је начелник општине.

Студенти, али и њихови родитељи, изразили су велико задовољство што им је пружена финансијска подршка и што је локална заједница обезбиједила средства за стипендирање свих студената и ученика који су поднијели захтјев и остварили право стипендирања.

Потписивању уговора са новим стипендистима присуствовала је и предсједник Скупштине општине Власеница Гордана Трампић.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је потписао уговоре о стипендирању са 70 студената и учеником генерације власеничке основне школе. Краљевић је изјавио да је ријеч о новим стипендистима, а да је укупан број ученика и студената које финансијски подржава oва локална заједница, укључујући и стипендисте из ранијих година, 112. Он је појаснио да је општина Власеница за ове потребе у буџету планирала 71.000 КМ, а да је висина појединачне стипендије 100 КМ. "Нашим студентима желимо да стекну квалитетна знања на тим факултетима и да се врате овдје једног дана и та знања пренесу на оним радним мјестима која буду…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 гласови)