Home » Uncategorized @sr » Основци уређивали школско двориште

Основци уређивали школско двориште

У оквиру акције „Април, мјесец чистоће“ ученици Основне школе „Вук Караџић“ и ове године су уређивали двориште  и парк који се налази у непосредној близини школе.

Према ријечима директорице школе Данке Кезуновић учешће у данашњој активности узело је  око 150 ученика, а Општинска управа обезбиједила је опрему за рад, храну и освјежење. Кезуновићева је рекла да ће основци у оквиру еколошке секције сваког петка реализовати сличне акције, како би допринијели очувању животне средине.
Надлежне службе апелују на грађане да узму учешће и тиме допринесу да општина Власеница буде здрава, уредна и привлачна средина.

 

У оквиру акције "Април, мјесец чистоће" ученици Основне школе "Вук Караџић" и ове године су уређивали двориште  и парк који се налази у непосредној близини школе. Према ријечима директорице школе Данке Кезуновић учешће у данашњој активности узело је  око 150 ученика, а Општинска управа обезбиједила је опрему за рад, храну и освјежење. Кезуновићева је рекла да ће основци у оквиру еколошке секције сваког петка реализовати сличне акције, како би допринијели очувању животне средине. Надлежне службе апелују на грађане да узму учешће и тиме допринесу да општина Власеница буде здрава, уредна и привлачна средина.  

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 гласови)