Home » Uncategorized @sr » Власеничке кошаркашице на Републичком такмичењу у Требињу

Власеничке кошаркашице на Републичком такмичењу у Требињу

Женска кошаркашка екипа власеничког Средњошколског центра „Милорад Влачић“ отпутовала је у Требиње, гдје ће 21. и 22. априла учествовати на Републичком такмичењу у кошарци. На овом такмичењу, које је у склопу Малих олимпијских игара, такмичиће се шест екипа, најбољих у Републици Српској, побједника регионалних такмичења.

Мирослав Краљевић, начелник општине Власеница,  испратио је кошаркашице за Требиње.

„Вјерујем да ће наше кошаркашице, као и њихове млађе другарице протекле седмице, донијети добар резултат у Власеницу. Стално истичем да ће све оно што је квалитетно и позитивно увијек имати моју и подршку локалне заједнице, па смо тако и овог пута финансирали одлазак за Требиње и боравак женске кошаркашке екипе у овом граду. Радујем се успјеху сваког појединца из Власенице, посебно дјеце, школараца  и младих људи, и увијек ћу се трудити, а то тражим и од својих сарадника и од комплетне заједнице, да се оно што је квалитетно цијени, награди и подржи“, казао је начелник Краљевић.

Женска кошаркашка екипа власеничког Средњошколског центра „Милорад Влачић“ отпутовала је у Требиње, гдје ће 21. и 22. априла учествовати на Републичком такмичењу у кошарци. На овом такмичењу, које је у склопу Малих олимпијских игара, такмичиће се шест екипа, најбољих у Републици Српској, побједника регионалних такмичења. Мирослав Краљевић, начелник општине Власеница,  испратио је кошаркашице за Требиње. „Вјерујем да ће наше кошаркашице, као и њихове млађе другарице протекле седмице, донијети добар резултат у Власеницу. Стално истичем да ће све оно што је квалитетно и позитивно увијек имати моју и подршку локалне заједнице, па смо тако и овог пута финансирали одлазак за Требиње…

Review Overview

User Rating: Be the first one !