Home » Друштво » Уз подршку Општине ограђено сеоско гробље у Шадићима

Уз подршку Општине ограђено сеоско гробље у Шадићима

Протеклог викенда у МЗ Шадићи извршени су радови на ограђивању сеоског гробља. На иницијативу начелника општине Власеница Мирослава Краљевића, у договору са становницима ове мјесне заједнице, постављена је нова ограда са двије капије, те је гробље добило далеко љепши и достојанственији изглед.

За ове радове Општина Власеница обезбиједила је већи дио средстава за набаву металних стубова, жице и неопходног материјала, док су становници Шадића прикупили остатак финансијсих средстава.

Око 30 мјештана дало је свој допринос и учешћем у радној акцији.

Протеклог викенда у МЗ Шадићи извршени су радови на ограђивању сеоског гробља. На иницијативу начелника општине Власеница Мирослава Краљевића, у договору са становницима ове мјесне заједнице, постављена је нова ограда са двије капије, те је гробље добило далеко љепши и достојанственији изглед. За ове радове Општина Власеница обезбиједила је већи дио средстава за набаву металних стубова, жице и неопходног материјала, док су становници Шадића прикупили остатак финансијсих средстава. Око 30 мјештана дало је свој допринос и учешћем у радној акцији.

Review Overview

User Rating: Be the first one !