Home » Uncategorized @sr » Власенички средњошколци уређују зелене површине

Власенички средњошколци уређују зелене површине

Ученици Пољопривредне школе у Власеници, предвођени професорицом Стојанком Косорић, данас су, уређивањем зелених површина на урбаном подручју Власенице, дали допринос акцији „Април, мјесец чистоће“.

Око 20 ученика учествовало је у садњи сезонског цвијећа на неколико локација, а најављено је да ће се у наредним данима наставити са овим активностима.

Сваке године ученици Средњошколског центра „Милорад Влачић“ и Основне школе „Вук Караџић“ учествују у овој традиционалној акцији, која се спроводи на подручју наше општине.
Директор Центра, Горан Ђурић, рекао је да ће сљедећа активност средњошколаца бити уређење школског дворишта.

Општина Власеница обезбиједила је садни материјал и освјежење за учеснике акције.

 

 

 

Ученици Пољопривредне школе у Власеници, предвођени професорицом Стојанком Косорић, данас су, уређивањем зелених површина на урбаном подручју Власенице, дали допринос акцији "Април, мјесец чистоће". Око 20 ученика учествовало је у садњи сезонског цвијећа на неколико локација, а најављено је да ће се у наредним данима наставити са овим активностима. Сваке године ученици Средњошколског центра "Милорад Влачић" и Основне школе "Вук Караџић" учествују у овој традиционалној акцији, која се спроводи на подручју наше општине. Директор Центра, Горан Ђурић, рекао је да ће сљедећа активност средњошколаца бити уређење школског дворишта. Општина Власеница обезбиједила је садни материјал и освјежење за учеснике акције.      

Review Overview

User Rating: Be the first one !