Home » Uncategorized @sr » Обавјештење о радном времену занатско – предузетничких и трговинских објеката током празника

Обавјештење о радном времену занатско – предузетничких и трговинских објеката током празника

За вријеме обиљежавања Међународног празника рада, 1. и 2. маја (уторак и сриједа), који су Законом о празницима („Службени гласник Републике Српске“, број 43/07) прописани као нерадни дани, радно вријеме занатско – предузетничких и трговинских објеката на подручју општине Власеница је од 7:00 до 12:00 h.

У дане републичких празника не раде републички органи и организације, органи јединице локалне самоуправе, предузећа, установе и друге организације и лица која професионално обављају услужне и производне дјелатности.
Истим Законом прописано је да ће начелник општине односно градоначелник одредити која су предузећа, установе и друге организације са подручја јединице локалне самоуправе дужни да раде и у дане празника Републике и у ком обиму, ради задовољења неопходних потреба грађанa.

За вријеме обиљежавања Међународног празника рада, 1. и 2. маја (уторак и сриједа), који су Законом о празницима ("Службени гласник Републике Српске", број 43/07) прописани као нерадни дани, радно вријеме занатско - предузетничких и трговинских објеката на подручју општине Власеница је од 7:00 до 12:00 h. У дане републичких празника не раде републички органи и организације, органи јединице локалне самоуправе, предузећа, установе и друге организације и лица која професионално обављају услужне и производне дјелатности. Истим Законом прописано је да ће начелник општине односно градоначелник одредити која су предузећа, установе и друге организације са подручја јединице локалне самоуправе дужни да раде и у…

Review Overview

User Rating: Be the first one !