Home » Uncategorized @sr » Одржана сједница Скупштине општине

Одржана сједница Скупштине општине

Одборници Скупштине општине Власеница усвојили су данас извјештај о извршењу општинског буџета у 2017. години, у коме је наведено да је ова локална заједница у том периоду остварила благи буџетски суфицит у износу од 67 КМ, што је одборничка већина оцијенила као добар финансијски резултат.

Начелник Одјељења за финансије Марко Тодоровић рекао је да је за ову локалну заједницу важно да је сачувана финансијска стабилност и да није било нових задужења.

Тодоровић је објаснио да је општина у извјештајном периоду остварила буџетске приходе од 5.066.000 КМ, а да је, у приближно истом износу, имала и расходе.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић рекао је да локана власт ове године креће у велике инвестиционе захвате, те додао да ће за неколико дана бити расписани тендери за зграду Полицијске станице и Студентско – ђачког дома „Србија“.

Краљевић је рекао да је планирана и реализација више пројеката уређења локалне путне инфраструктуре.

На данашњој сједници усвојен је и Регулациони план дијела центра урбаног подручја Власенице, којим је обухваћен простор у укупној површини од 11,9 ха, а захвата мање дијелове насеља Власеница уз Светосавску улицу, улицу Илије Бирчанина и Устаничку улицу.

Одборници Скупштине општине Власеница усвојили су данас извјештај о извршењу општинског буџета у 2017. години, у коме је наведено да је ова локална заједница у том периоду остварила благи буџетски суфицит у износу од 67 КМ, што је одборничка већина оцијенила као добар финансијски резултат. Начелник Одјељења за финансије Марко Тодоровић рекао је да је за ову локалну заједницу важно да је сачувана финансијска стабилност и да није било нових задужења. Тодоровић је објаснио да је општина у извјештајном периоду остварила буџетске приходе од 5.066.000 КМ, а да је, у приближно истом износу, имала и расходе. Начелник општине Власеница Мирослав…

Review Overview

User Rating: Be the first one !