Home » Uncategorized @sr » Подршка пластеничкој производњи

Подршка пластеничкој производњи

 У оквиру пројекта „Економско оснаживање социјално угрожених и младих особа кроз производњу поврћа у пластеницима“, вриједног око 44.000 КМ, данас је у Власеници почела дводневна обука из пластеничке производње за 20 изабраних корисника тог пројекта.
Жељко Дамљановић, шеф Одсјека за развој, објаснио је да ће корисници, који су одабрани након јавног позива, добити пластеник површине 100 метара квадратних са припадајућом опремом и садним материјалом.

Овај пројекат заједнички финансирају организација „МAID “ и општина Власеница у проценту од по 40 одсто од укупне вриједности пројекта, уз учешће корисника у проценту од 20 одсто.

„У оквиру пројекта организовали смо и стручна предавања које организују стручњаци ове хуманитарне организације, а којима су дужни да присуствују сви одабрани корисници. Након тога обавиће се потписивање уговора и кренуће монтажа пластеника“, рекао је Дамљановић.

 

 У оквиру пројекта "Економско оснаживање социјално угрожених и младих особа кроз производњу поврћа у пластеницима", вриједног око 44.000 КМ, данас је у Власеници почела дводневна обука из пластеничке производње за 20 изабраних корисника тог пројекта. Жељко Дамљановић, шеф Одсјека за развој, објаснио је да ће корисници, који су одабрани након јавног позива, добити пластеник површине 100 метара квадратних са припадајућом опремом и садним материјалом. Овај пројекат заједнички финансирају организација "МAID " и општина Власеница у проценту од по 40 одсто од укупне вриједности пројекта, уз учешће корисника у проценту од 20 одсто. "У оквиру пројекта организовали смо и стручна предавања…

Review Overview

User Rating: Be the first one !