Home » Друштво » Почели радови на изградњи ватрогасног дома

Почели радови на изградњи ватрогасног дома

Дана 27.04.2018. године у Власеници су почели радови на реконструкцији постојећег објекта у изградњи с циљем промјене његове намјене у објекат ватрогасног дома. Извођач радова је „Инвестпрогрес“ доо Власеница, а вриједност радова износи 178.122 КМ.

Наведени радови проводе се у оквиру пројекта „Унапређење заштите од пожара кроз јачање капацитета ватрогасне јединице на подручју општине Власеница“, а његово финансирање одобрено је путем Финансијског механизма за финансирање пројеката интегрисаног и одрживог локалног развоја у Републици Српској у 2017/2018 години. Средства за функционисање Финансијског механизма у овом циклусу обезбиједили су Влада Републике Српске путем Министарства финансија и Европска унија у оквиру пројекта „Локални интегрисани развој“ који имплементира UNDP БиХ.

Генерални циљ Финансијског механизма је да допринесе успjeшнoj рeaлизaциjи приoритeтних рaзвojнихпрojeкaтaидeнтификoвaних у oквиру стратегија развоја јединица локалне самоуправе у Републици Српској.

Дана 27.04.2018. године у Власеници су почели радови на реконструкцији постојећег објекта у изградњи с циљем промјене његове намјене у објекат ватрогасног дома. Извођач радова је „Инвестпрогрес“ доо Власеница, а вриједност радова износи 178.122 КМ. Наведени радови проводе се у оквиру пројекта „Унапређење заштите од пожара кроз јачање капацитета ватрогасне јединице на подручју општине Власеница“, а његово финансирање одобрено је путем Финансијског механизма за финансирање пројеката интегрисаног и одрживог локалног развоја у Републици Српској у 2017/2018 години. Средства за функционисање Финансијског механизма у овом циклусу обезбиједили су Влада Републике Српске путем Министарства финансија и Европска унија у оквиру пројекта „Локални…

Review Overview

User Rating: Be the first one !