Home » Uncategorized @sr » Дио улице Небојше Јовића затворен за саобраћај због радова

Дио улице Небојше Јовића затворен за саобраћај због радова

Дионица градске улице Небојше Јовића у дужини од око 300 метара биће затворена за саобраћај за вријеме трајања радова у наредним данима.

Радове на санацији 220 метара дугачке дионице ове улице изводи предузеће „Зворникпутеви“.

Очекује се да ће радови бити завршени до краја мјесеца, а инвеститори, Општина Власеница и Развојни програм Уједињених нација /УНДП/ – ЛАГ Бирач, уложиће у овај пројекат око 22.000 КМ.
Радиће се санирање асфалтне подлоге, замјена дотрајалих ивичњака и постављање нових на мјестима гдје нису постављани, издизање и нивелисање сливника и канализационих отвора.

Моле се возачи за разумијевање и поштовање саобраћајне сигнализације.

 

 

 

 

 

 

 

Дионица градске улице Небојше Јовића у дужини од око 300 метара биће затворена за саобраћај за вријеме трајања радова у наредним данима. Радове на санацији 220 метара дугачке дионице ове улице изводи предузеће "Зворникпутеви". Очекује се да ће радови бити завршени до краја мјесеца, а инвеститори, Општина Власеница и Развојни програм Уједињених нација /УНДП/ - ЛАГ Бирач, уложиће у овај пројекат око 22.000 КМ. Радиће се санирање асфалтне подлоге, замјена дотрајалих ивичњака и постављање нових на мјестима гдје нису постављани, издизање и нивелисање сливника и канализационих отвора. Моле се возачи за разумијевање и поштовање саобраћајне сигнализације.        …

Review Overview

User Rating: Be the first one !