Home » Uncategorized @sr » Радови у улици Небојше Јовића приводе се крају

Радови у улици Небојше Јовића приводе се крају

Предузеће „Зворникпутеви“ приводи крају радове на асфалтирању 220 метара дугачке дионице улице Небојше Јовића у урбаном дијелу Власенице, коју заједнички финансирају општина Власеница и Развојни програм Уједињених нација /УНДП/ – ЛАГ Бирач.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић обишао је радове и том приликом најавио је наставак активности на санацији улица у ужем градском подручју, и то: Јована Рашковића, Светих апостола Петра и Павла, Кик, које нису обнављане годинама, те су током времена знатно оштећене. Додао је да ће се у наредном периоду санирати оштећења и на другим градским улицама.

Краљевић је истакао да су у прошлој години ријешени вишегодишњи проблеми приступних путева и паркинга код зграда у којима су смјештене борачке и социјално угрожене категорије становништва.

Поред асфалтирања, у улици Небојше Јовића извршена је замјена дотрајалих ивичњака и постављени су нови на мјестима гдје их није било. Такође, извршено је издизање сливника и канализационих отвора. Начелник општине најавио је наставак радова , и то у улици Стевана Синђелића (од улице Небојше Јовића према пијаци).

Ивеститори пројекта уложили су у овај подухват око 22.000 КМ.

Предузеће "Зворникпутеви" приводи крају радове на асфалтирању 220 метара дугачке дионице улице Небојше Јовића у урбаном дијелу Власенице, коју заједнички финансирају општина Власеница и Развојни програм Уједињених нација /УНДП/ - ЛАГ Бирач. Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић обишао је радове и том приликом најавио је наставак активности на санацији улица у ужем градском подручју, и то: Јована Рашковића, Светих апостола Петра и Павла, Кик, које нису обнављане годинама, те су током времена знатно оштећене. Додао је да ће се у наредном периоду санирати оштећења и на другим градским улицама. Краљевић је истакао да су у прошлој години ријешени вишегодишњи проблеми…

Review Overview

User Rating: Be the first one !