Home » Uncategorized @sr » Настављају се радови на санацији градских улица

Настављају се радови на санацији градских улица

Након што је асфалтиран дио улице Небојше Јовића, предузеће „Зворникикпутеви“ наставило је радове у градском подручју Власенице, и то на раскршћу поменуте улице и улице Дервиша Сушића.

Данас је асфалтиран дио улице Дервиша Сушића у дужини од око 50 метара, а до краја дана извршиће се санација бројних оштећења на коловозу у поменутим саобраћајницама. Поменута улица није обнављана годинама, те је током времена знатно оштећена.

У оквиру радова на модернизацији улице Небојше Јовића извршено је бетонирање приступних путева стамбеним објектима и постављање ивичњака на мјестима гдје их није било.

Након што је асфалтиран дио улице Небојше Јовића, предузеће "Зворникикпутеви" наставило је радове у градском подручју Власенице, и то на раскршћу поменуте улице и улице Дервиша Сушића. Данас је асфалтиран дио улице Дервиша Сушића у дужини од око 50 метара, а до краја дана извршиће се санација бројних оштећења на коловозу у поменутим саобраћајницама. Поменута улица није обнављана годинама, те је током времена знатно оштећена. У оквиру радова на модернизацији улице Небојше Јовића извршено је бетонирање приступних путева стамбеним објектима и постављање ивичњака на мјестима гдје их није било.

Review Overview

User Rating: Be the first one !