Home » Uncategorized @sr » Подршка пластеничкој производњи

Подршка пластеничкој производњи

У оквиру пројекта „Економско оснаживање социјално угрожених и младих особа кроз производњу поврћа у пластеницима“, вриједног око 44.000 КМ, данас је почела испорука  пластеника за 20 изабраних корисника овог пројекта.

Представници фирме „Биос“ задужени су за испоруку и монтажу пластеника површине 100 метара квадратних са припадајућом опремом и садним материјалом.

Овај пројекат заједнички финансирају организација „МAID“ и општина Власеница у проценту од по 40 одсто од укупне вриједности пројекта, уз учешће корисника у проценту од 20 одсто.

У оквиру пројекта организована су и стручна предавања, на којима су корисници имали прилику да унаприједе своја знања из области пластеничке производње.

У оквиру пројекта "Економско оснаживање социјално угрожених и младих особа кроз производњу поврћа у пластеницима", вриједног око 44.000 КМ, данас је почела испорука  пластеника за 20 изабраних корисника овог пројекта. Представници фирме "Биос" задужени су за испоруку и монтажу пластеника површине 100 метара квадратних са припадајућом опремом и садним материјалом. Овај пројекат заједнички финансирају организација "МAID" и општина Власеница у проценту од по 40 одсто од укупне вриједности пројекта, уз учешће корисника у проценту од 20 одсто. У оквиру пројекта организована су и стручна предавања, на којима су корисници имали прилику да унаприједе своја знања из области пластеничке производње.

Review Overview

User Rating: Be the first one !