Home » Uncategorized @sr » Обиљежен Дан СШЦ „Милорад Влачић“

Обиљежен Дан СШЦ „Милорад Влачић“

Гимназијалац Стефан Јурошевић проглашен је учеником генерације у власеничком Средњошколском центру „Милорад Влачић“ на прослави Дана школе.

На свечаној академији поводом Дана школе додијељена су признања и награде најуспјешнијим ученицима, међу којима се Јурошевић истицао одличним резултатима у учењу и владању, те сјајним резултатима на регионалним, републичким и државним такмичењима. Јурошевић је изразио задовољство што је проглашен учеником генерације и додао да ће школовање наставити на Електротехничком факултету у Београду.

Средњошколски центар је новчано наградио Јурошевића, а начелник општине Власеница Мирослав Краљевић поклонио му је лаптоп. Краљевић је рекао да овим потезом локална власт жели да подржи све оне који доносе добре резултате и тиме доприносе афирмацији школе, Власенице и цијеле регије.
„Жеља нам је да ова школа буде лидер на овом простору и примјер свима у окружењу како се радом и добрим резултатима може направити нешто боље. Ми смо ту, као локална заједница, да станемо иза ових ученика и да им омогућимо што боље и квалитетније школовање, стипендирањем и другим врстама помоћи“, изјавио је Краљевић.

Поред Јурошевића награђени су и Аднан Куртић и Керим Сарачевић за добре резултате на регионалном текмичењу у атлетици, Милена Стојишић за освојено прво мјесто на регионалном такмичењу из историје, те чланови географске секције власеничког СШЦ-а Филип Стјепановић, Љепосава Плакаловић и Маријана Мићић, који су остварили одличне резултате на међународним такмичењима из географије.

 

 

Гимназијалац Стефан Јурошевић проглашен је учеником генерације у власеничком Средњошколском центру "Милорад Влачић" на прослави Дана школе. На свечаној академији поводом Дана школе додијељена су признања и награде најуспјешнијим ученицима, међу којима се Јурошевић истицао одличним резултатима у учењу и владању, те сјајним резултатима на регионалним, републичким и државним такмичењима. Јурошевић је изразио задовољство што је проглашен учеником генерације и додао да ће школовање наставити на Електротехничком факултету у Београду. Средњошколски центар је новчано наградио Јурошевића, а начелник општине Власеница Мирослав Краљевић поклонио му је лаптоп. Краљевић је рекао да овим потезом локална власт жели да подржи све оне који…

Review Overview

User Rating: Be the first one !