Home » Uncategorized @sr » Радови на асфалтирању путева у МЗ Симићи

Радови на асфалтирању путева у МЗ Симићи

На подручју општине Власеница настављају се радови на реконструкцији и модернизацији путних праваца. Тренутно се изводе радови на асфалтирању макадамских путева у мјесној заједници Симићи, и то на двије локације: Драгасевац, у дужини од око 150 метара и путни правац Тишча – Симанићи, у дужини од 180 метара.

Бројни становници овог подручја изразили су задовољство што су коначно добили асфалт, истичући да ће им то у великој мјери олакшати живот.

„Желимо да наша села модернизујемо у сваком погледу, нарочито када су у питању путна и комунална инфраструктура, те објекти електродистрибуције, поред тога што улажемо много средстава у развој пољопривреде. Јака села ће учинити нашу општину још јачом“, рекла је предсједник Скупштине општине Власеница Гордана Трампић, приликом обиласка радова.

На подручју општине Власеница настављају се радови на реконструкцији и модернизацији путних праваца. Тренутно се изводе радови на асфалтирању макадамских путева у мјесној заједници Симићи, и то на двије локације: Драгасевац, у дужини од око 150 метара и путни правац Тишча - Симанићи, у дужини од 180 метара. Бројни становници овог подручја изразили су задовољство што су коначно добили асфалт, истичући да ће им то у великој мјери олакшати живот. "Желимо да наша села модернизујемо у сваком погледу, нарочито када су у питању путна и комунална инфраструктура, те објекти електродистрибуције, поред тога што улажемо много средстава у развој пољопривреде. Јака…

Review Overview

User Rating: Be the first one !