Home » Uncategorized @sr » Представници Градске управе Бања Лука посјетили Општину Власеница

Представници Градске управе Бања Лука посјетили Општину Власеница

Представници Одсјека за саобраћај Градске управе града Бања Лука данас су посјетили Општину Власеница.

Ова посјета резултат је договора начелника Власенице Мирослава Краљевића и градоначелника Бањалуке Игора Радојичића, са циљем да представници надлежних органа размијене позитивне праксе.
На састанку се говорило о рјешавању проблема паркинга и успостављању паркинг сервиса, те о актуелном пројекту вертикалне и хоризонталне саобраћајне  сигнализације на подручју Власенице.

Начелник општине рекао је да су се стекли услови за реализацију овог пројекта, чиме ће се смањити негативни ефекти у саобраћају, те да је Општина Власеница системски приступила рјешавању проблема у области саобраћаја, у којој је стање на подручју општине Власеница прилично неуређено.

Након састанка са начелником општине, стручњаци из области саобраћаја из Бања Луке заједно са представницима Општине обишли су градско подручје Власенице и размотрили могућности  рјешавања питања паркинга.

Представници Одсјека за саобраћај Градске управе града Бања Лука данас су посјетили Општину Власеница. Ова посјета резултат је договора начелника Власенице Мирослава Краљевића и градоначелника Бањалуке Игора Радојичића, са циљем да представници надлежних органа размијене позитивне праксе. На састанку се говорило о рјешавању проблема паркинга и успостављању паркинг сервиса, те о актуелном пројекту вертикалне и хоризонталне саобраћајне  сигнализације на подручју Власенице. Начелник општине рекао је да су се стекли услови за реализацију овог пројекта, чиме ће се смањити негативни ефекти у саобраћају, те да је Општина Власеница системски приступила рјешавању проблема у области саобраћаја, у којој је стање на подручју општине Власеница прилично неуређено. Након састанка…

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 гласови)