Home » Uncategorized @sr » Oбиљежен Дан ученичких постигнућа, начелник општине наградио најуспјешније

Oбиљежен Дан ученичких постигнућа, начелник општине наградио најуспјешније

У власеничкој Основној школи „Вук Караџић“, пригодним програмом и награђивањем ученика школе, који су у овој школској години постизали добре резултате у наставним и ваннаставним активностима, обиљежен је Дан ученичких постигнућа.

Мирослав Краљевић, начелник општине Власеница, истaкао је да ће његову и подршку Општине, увијек имати сви они који доприносе да Власеница буде препознатљива као град образованих младих људи и добрих спортиста.
„Основци су, поводом свог дана, приремили дивну приредбу, на којој су показали своје знање и оно што уче кроз своје школовање. Још једном смо се увјерили да је школа велика институција која се брине прије свега о најмлађим становницима наше општине, а ми смо се потрудили да их наградимо за све резултате које постижу на такмичењима и у нашој Републици Српској, а и ван њених граница, и у знању и спортским активностима. Не сумњам да ће, под руководством директорице Кезуновић, ова школа постати регионални центар, а ми ћемо увијек бити ту као подршка“, истакао је начелник Краљевић.

Начелник Краљевић искористио je прилику да позове ученике завршних разреда да школовање наставе у Средњошколском центру „Милорад Влачић“ у Власеници, гдје ће, у одличним условима, уз стручан кадар, стицати знања и вјештине неопходне за будућа перспективна занимања.

Директорица школе Данка Кезуновић истиче да су „Вукови“ ђаци у претходном периоду у Власеницу донијели много награда и медаља.
„Са поносом могу рећи да је иза нас једна веома успјешна година. Иако је, због огромне штете и свих проблема које нам је донијело децембарско олујно невријеме, била једна од најтежих година у историји ове установе, ми смо успјели да одржимо континуитет и да нашу дјецу шаљемо на такмичења, са којих су се враћали са одличним резултатима и наградама. Поред напорног рада и труда наших ђака и наставника, имали смо и свесрдну подршку и помоћ општине Власеница и начелника Мирослава Краљевића, који су нам у сваком тренутку били на располагању и давали нам вјетар у леђа. У овој генерацији добитници дипломе „Вук Караџић“, ученици који су током свог школовања имали све петице, су: Хелена Ковачевић, Владимир Настић и Милош Павловић, који је ученик генерације, а они су, поред осталих, постизали и добре резултате у свим другим областима“, казала је директорица Кезуновић.

Поводом Дана ученичких постигнућа, новчаним износима или пригодним поклонима, награђено је преко стотину ученика који су у току ове школске године постигли запажене резултате на такмичењима и ваннаставним активностима.

У власеничкој Основној школи „Вук Караџић“, пригодним програмом и награђивањем ученика школе, који су у овој школској години постизали добре резултате у наставним и ваннаставним активностима, обиљежен је Дан ученичких постигнућа. Мирослав Краљевић, начелник општине Власеница, истaкао је да ће његову и подршку Општине, увијек имати сви они који доприносе да Власеница буде препознатљива као град образованих младих људи и добрих спортиста. „Основци су, поводом свог дана, приремили дивну приредбу, на којој су показали своје знање и оно што уче кроз своје школовање. Још једном смо се увјерили да је школа велика институција која се брине прије свега о најмлађим…

Review Overview

User Rating: 4.45 ( 1 гласови)