Home » Друштво » Упис у СШЦ „Милорад Влачић“ почиње 11. јуна

Упис у СШЦ „Милорад Влачић“ почиње 11. јуна

Из Средњошколског центра „Милорад Влачић“ у Власеници обавјештавају да упис ученика у прве разреде школске 2018/19. године траје од 11. до 22. јуна у првом, и од 2. до 13. јула 2018. године у другом уписном року. Упис ће трајати од 8 до 14 часова у наведеном периоду.

Будући средњошколци у Власеници имају могућност да се образују у гимназији, те за струке: економски техничар, шумарски техничар и физиотерапеутски техничар.

     Документи потребни за упис:

– Пријава (попуњава се у школи)
– Оригинално свједочанство о зваршеној основној школи (VI, VII, VIII и IX разред)
– Диплому “Вук Стефановић Караџић” или друге дипломе ако ученик посједује
– Извод из матичне књиге рођених
– Адресирани коверат (добија се у школи)

 

Из Средњошколског центра "Милорад Влачић" у Власеници обавјештавају да упис ученика у прве разреде школске 2018/19. године траје од 11. до 22. јуна у првом, и од 2. до 13. јула 2018. године у другом уписном року. Упис ће трајати од 8 до 14 часова у наведеном периоду. Будући средњошколци у Власеници имају могућност да се образују у гимназији, те за струке: економски техничар, шумарски техничар и физиотерапеутски техничар.      Документи потребни за упис: – Пријава (попуњава се у школи) – Оригинално свједочанство о зваршеној основној школи (VI, VII, VIII и IX разред) – Диплому “Вук Стефановић Караџић” или друге дипломе ако ученик…

Review Overview

User Rating: Be the first one !