Home » Uncategorized @sr » На студијском програму Шумарство планиран упис 62 студента

На студијском програму Шумарство планиран упис 62 студента

Универзитет у Источном Сарајеву расписао је конкурс за упис 2.287 студената у прву годину првог и 752 студента другог циклуса студија у академској 2018/2019. години.
Пријављивање кандидата на свих 17 организационих јединица Универзитета у Источном Сарајеву почиње 18. јуна, а завршава 29. јуна, док ће полагање пријемног испита бити обављено 2. јула у 9:00 часова.

„На студијском програму Шумарство у Власеници, који функционише у оквиру Пољопривредног факултета, планиран је упис 62 студента, а од ове године нудимо и могућност мастер студија“, рекла је референт у студентској служби у Власеници Андријана Јевтић Поповић.

Детаље уписа на факултете у оквиру Универзитета Источно Сарајево погледајте на сљедећем линку:

http://www.pof.ues.rs.ba/konkurs-za-upis-studenata-u-prvu-godinu-prvog-i-drugog-ciklusa-studija-u-akademskoj-2018-2019-godini-na-univerzitetu-u-istocnom-sarajevu/

Универзитет у Источном Сарајеву расписао је конкурс за упис 2.287 студената у прву годину првог и 752 студента другог циклуса студија у академској 2018/2019. години. Пријављивање кандидата на свих 17 организационих јединица Универзитета у Источном Сарајеву почиње 18. јуна, а завршава 29. јуна, док ће полагање пријемног испита бити обављено 2. јула у 9:00 часова. "На студијском програму Шумарство у Власеници, који функционише у оквиру Пољопривредног факултета, планиран је упис 62 студента, а од ове године нудимо и могућност мастер студија", рекла је референт у студентској служби у Власеници Андријана Јевтић Поповић. Детаље уписа на факултете у оквиру Универзитета Источно…

Review Overview

User Rating: Be the first one !