Home » Uncategorized @sr » Одржана сједница Скупштине општине

Одржана сједница Скупштине општине

Дана 18.06.2018. године одржана је 15. редовна сједница Скупштине општине Власеница.

Потпредсједник Скупштине Александар Еркић из Социјалистичке партије, смијењен је са ове функције, а дужност потпредсједника, вољом већинe  одборника, обављаће Миле Зорановић из странке Уједињена Српска.

На сједници је усвојена одлука о покретању поступка ревизије Стратегије развоја општине Власеница, као и неколико одлука које се углавном односе на боље уређену саобраћајну ситуацију у Власеници, те информације о стању борачко – инвалидске заштите, о раду привредних субјеката и друштвеном положају младих, као и извјештај о раду Полицијске станице за 2017. годину.

Дана 18.06.2018. године одржана је 15. редовна сједница Скупштине општине Власеница. Потпредсједник Скупштине Александар Еркић из Социјалистичке партије, смијењен је са ове функције, а дужност потпредсједника, вољом већинe  одборника, обављаће Миле Зорановић из странке Уједињена Српска. На сједници је усвојена одлука о покретању поступка ревизије Стратегије развоја општине Власеница, као и неколико одлука које се углавном односе на боље уређену саобраћајну ситуацију у Власеници, те информације о стању борачко - инвалидске заштите, о раду привредних субјеката и друштвеном положају младих, као и извјештај о раду Полицијске станице за 2017. годину.

Review Overview

User Rating: 1.65 ( 1 гласови)