Home » Uncategorized @sr » Рјешавање проблема водоснабдијевања у Доњем Залуковику

Рјешавање проблема водоснабдијевања у Доњем Залуковику

У Доњем Залуковику власеничко предузеће „Водовод и канализација“ почело је радове на изградњи водовода.

Наиме, у септембру 2016. године тадашња локална власт започела је одређене активности, односно радове на изградњи водовода у овом сеоском подручју, без претходно израђеног пројекта. Мјештани Доњег Залуковика учествовали су финансијски, а дали су и свој допринос физичким радом. Према њиховим ријечима, прикупљена финансијска средства дата су директно извођачу радова, а обећано је да ће остатак потребних средстава обезбиједити Општина Власеница. Како започети радови никада нису завршени, становници Доњег Залуковика, који сматрају да су обмањени, недавно су се обратили руководству ове општине за помоћ.

Са циљем квалитетног рјешења водоснабдијевања Доњег Залуковика, начелник општине Мирослав Краљевић задужио је надлежне службе да израде пројекат,  након чега су започети радови.

За изградњу водовода у Доњем Залуковику, за потребе снабдијевања 40 домаћинстава, Општина Власеница обезбиједила је 36000 КМ.

У Доњем Залуковику власеничко предузеће "Водовод и канализација" почело је радове на изградњи водовода. Наиме, у септембру 2016. године тадашња локална власт започела је одређене активности, односно радове на изградњи водовода у овом сеоском подручју, без претходно израђеног пројекта. Мјештани Доњег Залуковика учествовали су финансијски, а дали су и свој допринос физичким радом. Према њиховим ријечима, прикупљена финансијска средства дата су директно извођачу радова, а обећано је да ће остатак потребних средстава обезбиједити Општина Власеница. Како започети радови никада нису завршени, становници Доњег Залуковика, који сматрају да су обмањени, недавно су се обратили руководству ове општине за помоћ. Са циљем…

Review Overview

User Rating: Be the first one !