Home » Uncategorized @sr » Саопштење Општинског штаба за ванредне ситуације

Саопштење Општинског штаба за ванредне ситуације

Oпштински штаб за ванредне ситуације у Власеници донио је наредбу којом су усаглашене општинске мјере са мјерама Републичког штаба за ванредне ситуације. Наредбом су:

– забрањена сва јавна окупљања у групама већим од 50 лица, те сва приватна окупљања у групама већим од 10 лица (свадбе, крштења, рођендани, прославе и други породични скупови сличне природе);

– грађани су у обавези да на отвореном и у затвореном простору носе заштитну маску (прекривена уста, нос и брада);

–  забрањено извођење музике уживо и ди-џеј извођачи;

– за све запослене у јавним установама обавезна је употреба заштитне маске на радном мјесту;

Радно вријеме угоститељским објектима за исхрану и пиће ограничава се од 06.00 до 22.00 часа.

Дом здравља ће реорганизовати рад, са циљем превенције ширења вируса, на начин да ће се вршити пријем хитних случајева, а остали ће се консултовати са породичним љекаром телефонским путем.

Санкционисаће се свако непоштовање мјера у складу са Законом о јавном реду и миру и Законом о заштити становништва од заразних болести.

Текст Закључка Републичког штаба можете погледати овдје.

Будите одговорни, поштујте превентивне мјере, заштитите себе и друге!

 

Oпштински штаб за ванредне ситуације у Власеници донио је наредбу којом су усаглашене општинске мјере са мјерама Републичког штаба за ванредне ситуације. Наредбом су: – забрањена сва јавна окупљања у групама већим од 50 лица, те сва приватна окупљања у групама већим од 10 лица (свадбе, крштења, рођендани, прославе и други породични скупови сличне природе); – грађани су у обавези да на отвореном и у затвореном простору носе заштитну маску (прекривена уста, нос и брада); –  забрањено извођење музике уживо и ди-џеј извођачи; – за све запослене у јавним установама обавезна је употреба заштитне маске на радном мјесту; Радно вријеме…

Review Overview

User Rating: 0.4 ( 1 гласови)